Maak uw voorjaarsschoonmaak compleet met gevelreiniging en gevelimpregnatie

De buffetkast uitsoppen, het huis schoonmaken en de gordijnen eens wassen, kennen we allemaal, maar denkt u ook aan gevelreiniging en het impregneren van uw gevel tijdens de jaarlijkse grote schoonmaak? Niet alleen ziet uw gevel er na reiniging en impregnatie weer keurig uit, ook verlengt u de levensduur van een gevel die goed onderhouden en schoongemaakt is.

Wij van MVBM hebben er ons werk van gemaakt om gevels op een professionele manier te reinigen en direct te impregneren. Het reinigen kan op allerlei manieren en is afhankelijk van uw type gevel en het soort vervuiling. Afhankelijk van uw gevel en de vervuiling werken wij namelijk met stoomreiniging, vocht- en nevelstralen, chemische reiniging of zandstralen. En of uw gevel nu slechts enkele jaren vervuild is geraakt met algen en mos, of dat iemand graffiti erop heeft gespoten: u kunt op ons vertrouwen voor een professionele en passende aanpak. Om u een goed advies te geven, spreken wij u daarom altijd voorafgaand aan de reiniging. Op deze manier helpen wij u bij het maken van de beste keuze.

Niet alleen reinigen wij uw gevel, ook impregneren wij deze wanneer u dit wenst. Via een extra coating krijgt het vuil geen toegang meer tot de poriën in uw gevel. Gevelimpregnatie kent twee grote voordelen. Allereerst wordt de gevel minder snel vies doordat vuil niet langer diep in de gevel trekt. Ten tweede wordt de gevel vochtafstotend gemaakt, wat zorgt voor een langere levensduur. Dit is dus een prachtige manier om te investeren in uw huis op lange termijn. Wij adviseren uw gevel zeker elke tien jaar professioneel te laten reinigen. Impregneren is iedere 25 jaar mogelijk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of wilt u graag weten of reinigen en impregneren nodig is? Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Deel deze blog via social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

REAGEREN