MVBM, specialist in betonreparatie

Bent u in het bezit van een mooi pand, maar stoort u zich aan het betonwerk dat versleten is? Dan bent u niet de enige! Veel mensen hebben te maken met rottend beton, helaas weten ze dan niet dat dit probleem te verhelpen is. Mocht u ditzelfde probleem hebben, dan is het zeker een goed idee om verder te lezen!

Betonreparatie nodig?

Veel onderdelen van panden en huizen zijn gemaakt van beton. Beton heeft veel voordelen bij het maken van een constructie. Zo kan het veel druk absorberen en door middel van wapening ook veel trek. Toch zit er een nadeel aan beton en dat is dat het kan rotten of beschadigen. Beschadigingen en betonrot kunnen slecht uitpakken voor de structuur van de constructie. Het kan voor gevaarlijke situaties zorgen en dat wilt u natuurlijk ten allen tijde voorkomen. Mede hierom is het verstandig om het probleem zo snel als mogelijk te verhelpen. Gelukkig is er de mogelijkheid om betonschade in Friesland te laten repareren. Door middel van een betoninjectie, betonreparatie of betonherstel is uw beschadigde beton zo weer de oude!

Hoe ontstaat betonschade?

Dat wat een betonconstructie sterk maakt, zorgt tegelijkertijd ook vaak voor schade. Het wapeningsstaal is namelijk gevoel voor roest. Door deze roest ontstaat er schade aan de constructie. Naast de schade die op kan treden door het roestproces van de wapening, kan er ook schade ontstaan door schade door chloride, slijtage, onvoldoende dekking van de wapening en mechanische schade.

Betonreparatie Friesland

Wanneer u net als vele anderen te maken heeft met betonreparatie, dan is het van belang dat u dit snel laat repareren. Zo is er in Friesland een bedrijf gespecialiseerd in alle vormen van betonschade. Met behulp van een bedrijf waarbij het personeel weet wat ze doen, is uw betonconstructie zo weer de oude. Wacht dus niet te lang en laat uw beton repareren! Bel

Deel deze blog via social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

REAGEREN