Waarom is voegen vervangen zo belangrijk?

Is het vervangen van voegen nou echt noodzakelijk?

Is het vervangen van voegen nou echt noodzakelijk?
Het is een vraag die heel wat mensen in Nederlands zich jaarlijks stellen.
Een kort antwoord is: ja.
Kapotte of aangetaste voegen kunnen water binnenlaten of bakstenen ontwrichten. Daarnaast kunnen kleine holletjes of gaten in het voegwerk ongewild toegang geven aan ongedierte of klimplanten die de muur van binnenuit aantasten.

Wanneer moeten voegen vervangen worden?

Of u nu in een rijhuis, een villa of een monumentaal pand woont, voegen moeten regelmatig gerenoveerd of ten minste gereinigd worden. Ook voor bedrijven is het belangrijk dit in het oog te houden om zo grotere kosten in de toekomst te vermeiden.
Het is dan ook belangrijk om elke paar jaar een professional te contacteren voor het nazien van uw voegen. Onze professional gaat dan na welke voegen rot zijn of er voegen afbrokkelen. Hij kan eveneens vuile voegen reinigen. Het reinigen van voegen zorgt ervoor dat de voegen langer intact blijven, minder snel afbrokkelen en eventuele schadelijke mossen of rot geen vat krijgen op uw voegen.

Hoeveel kost voegwerk?

Wanneer wij de kosten van voegwerk willen berekenen houden we rekening met de soort voeg die vervangen moet worden, het aantal vierkante meters en de geleden schade. Bij vocht of bij rot kan het namelijk zijn dat er bijkomende producten of sprays gebruikt moeten worden.
Indien u rot of afbrokkelende voegen vaststelt bij u thuis of in uw bedrijf belt u een professional om erger te voorkomen.

Geheel vrijblijvend contact opnemen met MVBM

Neem vandaag nog contact op met MVBM Gevelrenovatie om uw voegen te herstellen. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem en hoe duurder de uiteindelijke reparaties.
MVBM Gevelrenovatie is een professioneel gevelrestauratiebedrijf dat al vijftien jaar lang uw voegen onderhoudt en gevels renoveert.
MVBM Gevelrenovatie opereert als voegbedrijf in Friesland, Groningen en Drenthe. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Deel deze blog via social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

REAGEREN