Wanneer het tijd wordt voor een gevelrenovatie.

Gevels zijn voor de meeste mensen het visitekaartje van een pand. Maar alle muren krijgen na verloop van tijd te maken met weersinvloeden, aanslag of scheurvorming. In de winter wordt de kwaliteit van de gevelmuren het meest op de proef gesteld. Mensen willen dan graag droog en warm binnen zitten maar kieren en gaten kunnen tocht en vocht in huis veroorzaken. Vroeg of laat zul je aan een gevelrenovatie moeten gaan denken.

Controleer op tijd

Het is belangrijk om je gevel op tijd te laten controleren en renoveren. Een gevelrenovatie voorkomt vaak grotere problemen in de toekomst. Scheuren, barsten, verzakkingen en doorslaand vocht behoren daarna weer voor langere tijd tot het verleden.

Winter

De beste tijd voor een gevelrenovatie zijn de drogere maanden voor de winter. Het is dus nu dé tijd om dit te laten uitvoeren. Veel problemen kunnen met een schoonmaakbeurt en impregneren al worden opgelost. Hierdoor kan jij weer jaren warm de winter door!

TIP: Doe dit op tijd. Daarmee voorkom je grote gebreken en blijven de kosten laag!

Voor gevelreiniging en gevelrenovatie kun je terecht bij MVBM Gevelrenovatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

MVBM gevelrenovatie
Bitgumerdyk 15A
9036 VS Menaam
06-42127017
klantenservice@mvbm.nl

Deel deze blog via social media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

REAGEREN